top of page
KONTORKOMA_FORSIDE.jpg

"EN
INSPIRERENDE
OG
ANBEFALELSESVÆRDIG BOG"

**** Jyllandsposten

***** Saxo.com

***** Mofibo

Omtalt i P1 Morgen, P4, Radio4, Kristeligt Dagblad, Politiken, Berlingske, Psykologi, Akademikerbladet, DJØF-bladet, HK-Privat, HK-Stat, Prosa, Finans, Perspektiv, Tid & Tendens, Femina mv.

Finans.dk: Årets top 10 erhvervsbog.

Bonus%201_edited.jpg

"Denne bog er til dig, som ønsker at blive bedre til at fordybe dig i dit arbejde, fordi du ved, hvor god du er, når det lykkes – og hvor fantastisk det føles.

Til dig, der insisterer på at udrette noget meningsfuldt, når du går på arbejde. Og som ønsker at have dit gode, kloge, sjove og helt enestående hoved mange år endnu.


Med afsæt i hjerneforskning og organisationsteori giver jeg svaret på, hvordan mennesker leverer top-præstationer og holder sig mentalt sunde på moderne arbejdspladser."

God læselyst!

KONTORKOMA_FORSIDE.jpg

FORLAGET SIGER:

KONTORKOMA er en tankevækkende fortælling om det moderne arbejdsliv og en lettilgængelig håndbog i, hvordan du værner om din hjerne og udnytter dine evner bedst muligt i en støjende verden.

 

Når vi fordyber os i arbejdet, lukker vi op for vores allerfineste tænkning – og vi bliver i stand til at levere kvalitet og arbejde effektivt.

 

Men fordybelsen er truet i en verden, hvor storrumskontorer og digital tilgængelighed kendetegner de fleste arbejdspladser. Resultatet er KONTORKOMA. En tilstand, hvor hjernens tænkekraft er nedsat på grund af støj og forstyrrelser. Ironisk nok er det de funktioner, vi er allermest afhængige af i arbejdet, som hjernen først lukker ned for: Vi får svært ved at koncentrere os og være kreative – og vi bliver stressede.

 

Heldigvis er der gode nyheder: Fordybelse er ikke så svært endda. Det kræver hverken mindfulness-instruktører eller fuld tilbagetrækning til de dybe svenske skove. Denne bog giver dig opskriften på fordybelse i arbejdslivet.

LÆSERNE SIGER

"Denne her gode bog kastede både refleksion og gode grin af sig da jeg slugte den. Jeg var virkelig godt underholdt af den indsigtsfulde og engagerede formidling om et vigtigt emne! Bogen kaster et tiltrængt og nyt lys på et spændende felt og kommer med en række gode og brugbare forslag til en mere hjernevenlig arbejdsdag. Læs bogen som inspiration til dit personlige arbejdsliv eller brug bogen som afsæt for en spændende dialog på din arbejdsplads. Anbefalelsesværdig bog som kan flytte noget!"

Saxo.com

17972761609311585.jpg

FORDYBELSE ER FREMTIDENS SUPEREVNE

Intet mindre. For når vi har tid og ro til at fordybe os i en arbejdsopgave, arbejder vores hjerne helt anderledes, og vi lukker op for vores allerfineste tænkning. På baggrund af hjerneforskning og organisationsteori er der – mindst – fem gode argumenter for at få mere fordybelse ind i arbejdet:


  • Fordybelse gør dig klog

  • Fordybelse gør dig kreativ

  • Fordybelse gør dig sund og ustresset

  • Fordybelse gør dig effektiv

  • Fordybelse gør dig glad


Fordybelse bør i mine øjne være et strategisk indsatsområde for enhver virksomhed. Ikke mindst fordi fordybelse er en produktiv måde at arbejde på, hvor man løser opgaverne på et højere niveau og i sidste ende når mere. Men også fordi fordybelse er ret enestående i sig selv. En kilde til arbejdsglæde, meningsfuldhed og mere kognitiv kapacitet.


Man kunne måske godt have brug for en håndbog i fordybelse i en støjende verden, hvor kollegaerne taler i telefon om ørerne på en, og det konstant bipper og plinger? 

Min nye bog KONTORKOMA er en håndbog i fordybelse, der helt konkret guider ledere og medarbejdere til at få mere fordybelse ind på kontoret. Det handler ikke om meditation og quick fixes – det handler om hjernevenlige arbejdsvaner og fysiske rammer, hvor det er let at få arbejdsro. 

“Arbejdsro lyder som noget fra en svunden tid, hvor man kunne lukke døren og tænke store tanker. Men det er noget så simpelt, denne bog handler om. Ro til at arbejde. Tid til at tænke. Hjernen elsker ro, for når roen sænker sig, kan hjernen bruge al sin energi på konstruktive tanker. Støjer det derimod, må hjernen bruge en del af sin energi på at holde støjen ude.

FRA BOGENS INDLEDNING

bottom of page