top of page
17891531500602918.jpg

FORDYBELSE

FORDYBELSE

Fordybelse er fremtidens superevne. Intet mindre. For når vi har tid og ro til at fordybe os i en arbejdsgave arbejder vores hjerne helt anderledes, og vi lukker op for vores allerfineste tænkning. På baggrund af hjerneforskning og organisationsteori er der – mindst – fem gode argumenter for at få mere fordybelse ind i arbejdet:


  • Fordybelse gør dig klog

  • Fordybelse gør dig kreativ

  • Fordybelse gør dig sund og ustresset

  • Fordybelse gør dig effektiv

  • Fordybelse gør dig glad


Fordybelse bør i mine øjne være et strategisk indsatsområde for enhver virksomhed. Ikke mindst fordi fordybelse er en produktiv måde at arbejde på, hvor man løser opgaverne på et højere niveau og i sidste ende når mere. Men også fordi fordybelse er ret enestående i sig selv. En kilde til arbejdsglæde, meningsfuldhed og mere kognitiv kapacitet.


Man kunne måske godt have brug for en Håndbog i Fordybelse – og en sådan har jeg lavet. Halvdelen af KONTORKOMA er en håndbog i fordybelse, der helt konkret guider ledere og medarbejdere til at få mere fordybelse ind på kontoret. Det handler ikke om meditation og quick fixes – det handler om hjernevenlige arbejdsvaner og fysiske rammer, hvor det både er let og legalt at få arbejdsro.

bottom of page